Det där med sommarfluffet

… har inte riktigt infunnit sig ännu denna morgon.

20150619_074806-1

Regnet häller ner och jag vaknade alldeles för tidigt för en ledig dag. Inte heller har jag någon härligt blomstrande midsommarbukett som väntar på mig på köksbordet. Istället tänder jag ett ljus, det är i alla fall ett rosa ljus. Och så tänker jag återkomma med ett boktips som inte är så mysfluffigt. Men bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s