Sommarlovsmorgon

Nu börjar det. Sommar och ledighet. Vilken lycka. Jag har ett jobb som jag på riktigt tycker om, där jag har roligt och ständigt utvecklas och utmanas. Det spelar ingen roll. Nu är jag ledig, många veckor framåt, och det är ren njutning. 20150628_090356Känner mig lycklig när jag kliver ut i ljum morgonluft, hör måsarnas skrik och öppnar en ny pocketbok som jag direkt känner att jag vlll ha mer av. Jojo Moyes Ett hundra mil är det som påbörjats. Återkommer när den är klar. Men det känns mycket lovande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s