Heja Sverige och alla ni andra

Efter en ganska lång tid av sträckläsande, en sån där tid när jag knappt hunnit lägga ner en bok innan jag påbörjat nästa, har jag sen ett par veckor gått in i total lästorka. Jag orkar helt enkelt inte ta upp och påbörja en bok.

Ibland tänker jag att det vore trevligt att börja på något nytt. Men jag kan inte säga att jag direkt längtar. Så det får väl vara så, att böckerna får ligga på vänt tills jag känner mig inspirerad igen.

Nu lyssnar jag på dokumentärer i Sveriges Radio. Kollar serier på Netflix och läser Dagens Nyheter. Det är så långt min hjärna orkar hålla tråden. 400 sidor känns långt just nu, tror inte att jag kan hålla ett sammanhang så länge.

Men det kommer nog igen. Snart. Det är väl en sån där period eller något.

Så länge kollar jag avsnitt efter avsnitt av ”Rita” och ”Narcos”. Men allra helst hade jag sett femton avsnitt i sträck av underbara ”Heja Sverige” på Tv4. Jösses vad bra det är. Som en injektion av lycka. Jag önskar att jag hade jobbat med det, det var längesen jag kände så om en tv-serie. Jag vill hänga med dom allihopa, Daniel och Emra och Tomas och Mulle och alla andra, vilka människor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s